Image
Jacob Karlsson och Olof Andersson medverkar på Fastighetsmarknadsdsgen Skåne.
Jacob Karlsson och Olof Andersson medverkar på Fastighetsmarknadsdsgen Skåne. Bild: K-fastigheter/Trianon

Jacob Karlsson och Olof Andersson till Fastighetssveriges digitala Skåne-event

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 11 mars hålls Fastighetsmarknadsdagen Skåne – ett helt digitalt event med fokus på den skånska fastighetsmarknaden. Vi använder ett avancerat tekniksystem som innebär att du kommer så nära ett fysiskt event man kan komma. Bland talarna på seminariet återfinns de tunga skånska fastighetsprofilerna Olof Andersson och Jacob Karlsson.
Publicerad den 19 Januari 2021

Vi har två gånger tvingats skjuta fram Fastighetsmarknadsdagen Skåne på grund av pandemin – men nu kommer eventet att genomföras, i ett digitalt format.

Förutom att du ser hela programinnehållet – som du hittar här – på din skärm kan du även bland annat:

# Mingla och boka möten med andra deltagare.

# Ställa frågor till talarna och moderatorn.

# Delta i publikfrågor.

# Videochatta med andra deltagare.

# Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.

# Kommunicera direkt med utställarna.

Programmet består av analyser, dragningar, spaningar och intervjuer med branschens nyckelpersoner. Två av höjdpunkterna är:

# Profilintervju med Trianons grundare Olof Andersson som på 1990-talet var en profil i en helt annan bransch – då var han frukt- och grönsaksgrossist och konkurrerade bland annat med Ullared-Boris Lennerhov, som han sedermera värvade till Trianons styrelse och som nyligen tog över som styrelseordförande i bolaget. Olof Andersson sålde sitt grönsaksföretag och satsade istället på fastigheter - ett lyckat drag då Trianon, som han är vd och största ägare i, har vuxit och nu har ett börsvärde om drygt fem miljarder kronor. Hur ser Olof Andersson på sin karriär, på marknadsläget och framtiden?

# Vd-interju med Jacob Karlsson, som kanske mer än någon annan i den svenska fastighetsbranschen personifierar begreppet kometkarriär. Med en miljon på fickan startade han sitt K-Fastigheter för cirka tio år sedan, tillsammans med Balder-Erik Selin som gick in med lika mycket. Tio år senare är bolaget värt över nio miljarder och Jacob Karlsson menar att bolaget bara är i början av en lång resa. Här berättar Jacob Karlsson om sitt första år som börs-vd, sin affärsfilosofi och bostadsmarknaden framöver.

Du anmäler dig till seminariet här – till och med 5 februari kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2024

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 12 september 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partner:

Se en film från ett tidigare event här:




 

Mer från Fastighetssverige