Image

Fastighetsmarknadsdagen Skåne - 1 September 2022

Branschens mötesplats i Skåne.

1 september 2022

Branschens mötesplats i Skåne.
Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Skåneregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2022

Marianne Olsson, moderator

Marianne Olsson, moderator

Marianne Olsson är managementkonsulten som brinner för fastighetsbranschens utmaningar. Hon är en populär och flitigt anlitad moderator med tonvikt på samhällsbyggnad. Hon har också skrivit tio böcker om gig-ekonomi, arbetsmarknad, frilansliv, PR, kommunikation och sälj.

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och var tidigare chef för EY Real Estate i Norden. Han jobbade i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen, i dag i det egna bolaget Global Fastighetsanalys AB. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Skåne.
Pär Carlsson

Pär Carlsson

Pär Carlsson grundade Norem i februari 2020 och är sedan dess även vd för bolaget. Han har tidigare innehaft ledande positioner på bolag som Cowi, Fasticon, Orust kommun, Uddevalla kommun och Markarydsbostäder i Malmö AB. Pär Carlsson är expertkommentator på Fastighetsmarknadsdagen Skåne.
Pernilla Johansson

Pernilla Johansson

Pernilla Johansson är senior ekonom på Swedbank Research där hon arbetar med prognoser av svensk och dansk ekonomi och fördjupande makroekonomiska analyser. Hon är disputerad nationalekonom från Lunds universitet och har tidigare arbetat på Finansdepartementet, Riksbanken och Sydsvenska Handelskammaren. Hon har skrivit boken "Produktivitetens nya geografi” som handlar om skillnader i ekonomisk tillväxt mellan svenska län och arbetsmarknadsregioner.
Peter Strand

Peter Strand

Peter Strand är sedan i december 2020 vd för börsnoterade Swedish Logistic Property. Fram tills att han blev vd var han styrelseordförande i bolaget. Peter Strand har tidigare varit vd för bolag som Tribona, Annehem och Victoria Park.Han är även styrelseledamot i Rikshem, Adma Förvaltning, Diös Fastigheter och BrainLit.Peter Strand är utbildad civilingenjör.
Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren är sedan våren 2018 vd för Wihlborgs. Hon var tidigare projekt- och utvecklingschef på bolaget. Mellan 2010 och 2015 var hon vd för Fastighets AB ML4 med ansvar för uppförande av Max IV och dessförinnan hade hon olika roller inom Tyréns i tolv år. Hon är utbildad högskoleingenjör (bygg) från Lunds Tekniska Högskola.
Cecilia Safaee

Cecilia Safaee

Cecilia Safaee är sedan i maj 2022 vd för Fastighets AB Hemmaplan.Hon har en bakgrund som social entreprenör, bland annat som grundare av den internationella stiftelsen Futebol dá Força Foundation, där hon fortfarande är styrelseledamot, som i dag engagerar närmare 30 000 tjejer i 30 länder med syfte att stärka tjejers rättigheter och möjligheter genom att leda beteendeförändring med fotboll som katalysator.Hon är också styrelseledamot i Zengun och Unesco Lucs.
Olof Andersson

Olof Andersson

Olof Andersson är sedan 2006 vd och storägare i Trianon, noterat på Stockholmsbörsen och specialiserat på Malmöområdet. Innan han gick in i fastighetsbranschen hade han en lång karriär som grönsaksgrossist bakom sig.
Tina Lindh

Tina Lindh

Tina Lindh arbetar som affärsutvecklare på Castellum (tidigare Kungsleden) där hon bland annat driver bolagets arbete med Symbiotic Concept som är framtidens erbjudande inom kontorsfastigheter, med arbetsplatser som inte bara utgår från hur människor vill arbeta, utan från hur de vill leva. Tina Lindh har belönats av SGBC för sitt arbete inom Well-certifiering, med fokus på hälsa och välmående. Välmåendefokuset förvaltar hon även som en av experterna från fastighetsbranschen i International Health & Wellbeing advisory board hos IWBI. 
Fitore Regjepaj

Fitore Regjepaj

Fitore Regjepaj är Head of Valuation & Analysis på Croisette sedan hösten 2020. Hon har arbetat med värdering och analys sedan 2016. Hon är civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola.
Victor Persson

Victor Persson

Victor Persson är sedan januari 2022 vd på Doxa. Han var tidigare COO på Sponda (Blackstone) och dessförinnan vice president på Blackrock i Norden. Han har sedan tidigare flera års erfarenhet från olika positioner på Unibail-Rodamco, varav senast som investeringschef.
Anna Stenkil

Anna Stenkil

Anna Stenkil är regionchef på Vasakronan sedan november 2016. Hon har sedan tidigare arbetat som affärsområdeschef i regionen i fem år och innan dess arbetade hon som förvaltningschef på Wihlborgs.
Anna Stenkil

Anna Stenkil

Anna Stenkil är regionchef Öresund på Vasakronan, där hon har arbetat sedan 2011. Hon har även bland annat varit förvaltningschef på Wihlborgs och konsultchef på Proffice.
Claes Lennartsson

Claes Lennartsson

Claes Lennartsson är associate director på Catella Corporate Finance Malmö. Utbildad ingenjör från Lunds tekniska högskola.
Marie Bucht Toresäter

Marie Bucht Toresäter

Marie Bucht Toresäter är vd för Novier (tidigare Novi Real Estate). Hon var dessförinnan på Headlight International där hon arbetade med executive search inom fastighetsbranschen. Hon har också erfarenhet från olika ledande befattningar på Skanska, NCC och Newsec.
Gunnar Blomé

Gunnar Blomé

Gunnar Blomé är sedan i december 2020 chef för samhällsplanering och etablering på Omvärlds- och näringslivsavdelningen på Malmö stad, och han haft haft olika roller inom näringslivsavdelningen sedan i augusti 2018. Innan dess var han lektor på Malmö universitet och dessförinnan var han projektchef på Helsingborgshem. Han har även drivit eget företag.

Anna Möller

Anna Möller

Anna Möller är sedan sommaren 2021 stadsbyggnadsdirektör i Helsingborg. Hon har tidigare, bland annat, varit samhällsbyggnadschef i Vellinge kommun och planarkitekt på Sweco.
Eva Dalman

Eva Dalman

Eva Dalman är sedan 2009 projektchef på Lunds kommun. Hon har tidigare varit projektledare på Malmö stad och dessförinnan även informationssekreterare på Sveriges arkitekter.Robert Boije

Robert Boije

Robert Boije är chefsekonom på SBAB. Han är civilekonom och doktor i nationalekonomi och har tidigare arbetat som avdelningschef och chefsekonom på Riksrevisionen. Han har dessförinnan bland annat varit chefsekonom på Finansinspektionen, samhällspolitisk chef på Saco, chef för Makroanalysenheten på Finansdepartementet och chef för Utredningsenheten på Riksbanken.
Susanne Åhlén

Susanne Åhlén

Susanne Åhlén är sedan hösten 2021 vice VD/AO chef Försäljning på Newton Kompetensutveckling. Hon var dessförinnan partner och vd på Fasticon Kompetens, sedan 2016. Hon har tidigare arbetat för bland annat Atrium Ljungberg och Aberdeen. Susanne Åhlén är expertkommentator/sidekick på Stora Kompetensdagen.
Oskar Frankki

Oskar Frankki

Oskar Frankki är advokat och partner verksam vid advokatfirman Delphis Malmökontor. Han arbetar med entreprenad- och fastighetsrätt men även miljöansvarsfrågor vid transaktioner och offentligrättsliga ansvarsutredningar. Oskar Frankki har arbetat på Delphi sedan 2007.
Torben Beck Johansson

Torben Beck Johansson

Torben Beck Johansson är sedan våren 2020 advokat på Advokatfirman Delphi.Han har tidigare varit tingsnotarie på Domstolsverket och dessförinnan var han biträdande jurist på Advokatfirman Delphi mellan 2016 och 2018.
Per Persson

Per Persson

Per Persson arbetar som näringslivs- och turismchef på Lunds kommun och är ordförande i Lunds Citysamverkan.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2022

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 1 september 09.00–16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Arrangörer:Medarrangörer:


 

Partners:
 

Se en film från ett tidigare event här: