Fastighetsmarknadsdagen Skåne 22 augusti 2019

Fastighetsmarknadsdagen Skåne

Torsdag 22 augusti 2019 kl. 9.00-16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Skåneregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.Medverkande presenteras inom kort

Cecilia Nebel

Cecilia Nebel

Moderator
Cecilia Nebel driver det egna bolaget Nebel Media. Hon arbetar som journalist och moderator, och har sedan tidigare flera års erfarenhet som nyhetsjournalist vid Sydsvenskan. Cecilia Nebel är, bland mycket annat, återkommande moderator i Almedalen och programleder talkshowen Late Night Lund.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Expertkommentator
Ingemar Rindstig, auktoriserad revisor och chef för Ernst & Young Real Estate. Ingemar Rindstig har jobbat över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen.
Annika Winsth

Annika Winsth

Annika Winsth är sedan 2008 chefsekonom på Nordea. Hon har arbetat på Nordea sedan 1994, och var chefsanalytiker mellan 2002 och 2008. Innan hon började på Nordea arbetade hon på finansdepartementet. Hon har en fil kand i nationalekonomi från Lunds universitet.
Jens Engwall

Jens Engwall

Jens Engwall är en av de tyngsta profilerna i den svenska fastighetsbranscen. Han är vd för Nyfosa som noterades på Stockholmsbörsen i slutet av 2018 då bolaget knoppades av från Hemfosa, som Engwall var vd för och som han startade 2009. Han har även varit vd för Kungsleden och vice vd för BPA Fastigheter.
Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren är sedan våren 2018 vd för Wihlborgs. Hon var tidigare projekt- och utvecklingschef på bolaget. Mellan 2010 och 2015 var hon vd för Fastighets AB ML4 med ansvar för uppförande av Max IV och dessförinnan hade hon olika roller inom Tyréns i tolv år. Hon är utbildad högskoleingenjör (bygg) från Lunds Tekniska Högskola.
Ola Orsmark

Ola Orsmark

Ola Orsmark har en lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och har de senaste åren varit affärsområdeschef på Jernhusen innan han 2014 blev vd för Castellum Öresund.
Olof Andersson

Olof Andersson

Olof Andersson är sedan 2006 vd och storägare i det Malmöbaserade fastighetsbolaget Trianon, börsnoterat sedan 2017.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg.

När: Torsdag 22 augusti 2019


Pris: 4995 kronor exkl. moms.
Boka tidigt-rabatt: Gå 3 för 2!
Gäller t.o.m. 28 juni.
Ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här:

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Nedan kan du läsa om förra årets upplaga: 
2018

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partner: 

Se filmen från 2018 års event här: