Image

Fastighetsmarknadsdagen Skåne - 20 oktober 2021

20 oktober 2021

Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Skåneregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.


Medverkande presenteras löpande  håll utkik!

Cecilia Nebel

Cecilia Nebel

Moderator
Cecilia Nebel driver det egna bolaget Nebel Media. Hon arbetar som journalist och moderator, och har sedan tidigare flera års erfarenhet som nyhetsjournalist vid Sydsvenskan. Cecilia Nebel är, bland mycket annat, återkommande moderator i Almedalen och programleder talkshowen Late Night Lund.
Jacob Karlsson

Jacob Karlsson

Jacob Karlsson är elitlöparen som fick karriären förstörd av en motocrossolycka - och istället gick all in i fastigheter. 2010 startade han K-Fastigheter - Jacob och Balder-Erik Selin gick in med en miljon var - som börsnoterades 2019 och som nu har ett börsvärde om nästan tio miljarder kronor. Jacob Karlsson är vd K-Fastigheter sedan starten och äger cirka 35 procent av aktierna.
Finn Williams

Finn Williams

Finn Williams är stadsarkitekt i Malmö sedan sommaren 2021. Han har tidigare verkat inom offentlig sektor i London och blev 2017 vd för Public Practice, ett företag med uppdrag att bygga upp den offentliga sektorns kapacitet för proaktiv stadsplanering. Han är utbildad arkitekt vid Royal College of Art i London.
Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren är sedan våren 2018 vd för Wihlborgs. Hon var tidigare projekt- och utvecklingschef på bolaget. Mellan 2010 och 2015 var hon vd för Fastighets AB ML4 med ansvar för uppförande av Max IV och dessförinnan hade hon olika roller inom Tyréns i tolv år. Hon är utbildad högskoleingenjör (bygg) från Lunds Tekniska Högskola.
Lennart Weiss

Lennart Weiss

Lennart Weiss är kommersiell direktör och talesperson på Veidekke där han har en övergripande roll inom Sverigeverksamheten med fokus på utveckling av varumärket och affärsstrategier. Han har en politisk karriär i bagaget (S) med uppdrag inom regeringskansliet och Stockholms läns landsting. Han var tidigare vd för NAI Svefa och dessförinnan verksam inom HSB Sverige.
Elisabeth Werner

Elisabeth Werner

Elisabeth Werner är advokat och partner på Advokatfirman Delphi. Hon har lång erfarenhet av fastighetstransaktioner, fastighetsfrågor samt miljörätt.
Per Tryding

Per Tryding

Per Tryding är vice vd och policychef på Sydsvenska industri- och handelskammaren. Han har arbetat med samhällsfrågor, ekonomisk analys och utbildning under större delen av sitt yrkesliv och har styrelseerfarenhet från både svensk och internationell grundskola och universitet.
Anna Nordström Carlsson

Anna Nordström Carlsson

Anna Nordström Carlsson är marknads- och kommunikationschef  på Malmö FF.
Christina Nyman

Christina Nyman

Christina Nyman är sedan vintern 2018 chefsekonom på Handelsbanken. Hon var tidigare prognoschef på samma bank. Hon kom till Handelsbanken i september 2017 och har tidigare arbetat på Sveriges Riksbank under flera år. Hon har en masterexamen från Stockholms Universitet. 
Patrik Hall

Patrik Hall

Patrik Hall är vd för Heimstaden. Styrelseledamot och ägare i Halwad Invest.
Katrin Stjernfeldt Jammeh

Katrin Stjernfeldt Jammeh

Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) är kommunstyrelsens ordförande i Malmö, ett uppdrag hon haft sedan 2013. Hon har tidigare varit kommunalråd med ansvar för vård- och omsorgsfrågor samt kommunalråd med ansvar för skola, välfärd och trygghet. 2008 tog hon initiativet att tillsätta en kommission för att minska skillnaderna i ohälsa bland Malmöborna. Hon har en pol kandidatexamen från Lunds universitet och har även läst statsvetenskap i Sheffield. Katrin Stjernfeldt Jammeh har tidigare även varit ledarskribent på tidningen Arbetet.
Monika Pitura

Monika Pitura

Monika Pitura är arkitekt och kontorschef på Wingårdhs i Malmö.
Micael Nord

Micael Nord

Micael Nord är näringslivsdirektör på Malmö stad sedan 2019.
Per Svensson

Per Svensson

Per Svensson är grundare och vd för Croisette Real Estate Partner. 
Dennis Kerkhof

Dennis Kerkhof

Dennis Kerkhof är projektledare för Hplus. Dennis arbetade tidigare som byggprojektledare på Lunds kommuns fastighets AB där han arbetat med nybyggnadsprojekt.
Annette Melander Berg

Annette Melander Berg

Annette Melander Berg är näringslivsdirektör i Helsingborgs stad och ordförande i Helsingborg Citysamverkan AB. Hon har tidigare arbetat med marknadsföring och kundrelationer i ledande positioner i företag av olika storlek, samt drivit eget företag och arbetat med entreprenörer och affärsänglar.
Carina Centrén

Carina Centrén

Carina Centrén är regionchef på Svenskt Näringsliv. Hon arbetar för ökad förståelsen för företagens verklighet och för att de ska ha bästa möjliga villkor för att verka och skapa tillväxt. Carina Centrén har arbetat inom Svenskt Näringsliv sedan 2000.
Hanne Birk

Hanne Birk

Hanne Birk är utvecklingschef på Varvsstaden sedan 2014. Hon är utbildad arkitekt och har jobbat som projektledare och projektutvecklare på bland annat Skanska Nya Hem.
Oskar Frankki

Oskar Frankki

Oskar Frankki är advokat och partner verksam vid advokatfirman Delphis Malmökontor. Han arbetar med entreprenad- och fastighetsrätt men även miljöansvarsfrågor vid transaktioner och offentligrättsliga ansvarsutredningar. Oskar Frankki har arbetat på Delphi sedan 2007.
Per Persson

Per Persson

Per Persson arbetar som näringslivs- och turismchef på Lunds kommun och är ordförande i Lunds Citysamverkan.
Tina Lindh

Tina Lindh

Tina Lindh arbetar som affärsutvecklare på Kungsleden där hon bl.a driver bolagets arbete med Symbiotic Concept som är framtidens erbjudande inom kontorsfastigheter, med arbetsplatser som inte bara utgår från hur människor vill arbeta, utan från hur de vill leva. Tina har belönats av SGBC för sitt arbete inom Well-certifiering, med fokus på hälsa och välmående. Välmåendefokuset förvaltar hon även som en av experterna från fastighetsbranschen i International Health & Wellbeing advisory board hos IWBI.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2021

Var: Malmö Live

När: 20 oktober 09.00–16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:


 

Se filmen från tidigare event här: