Image

Fastighetsmarknadsdagen Skåne - 20 oktober 2021

20 oktober 2021

Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Skåneregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.


I morgon fredag stänger anmälan till onsdagens event Fastighetsmarknadsdagen Skåne – säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Här är hela programmet och alla talare – anmälan stänger i morgon

Fastighetsmarknadsdagen Skåne I morgon fredag stänger anmälan till Branschens mötesplats i Skåne som äger rum på Malmö Live nästa onsdag. Säkra din plats nu för att delta på höstens viktigaste mötesplats för dig verksam i fastighetsbranschen i Skåne.Finn Williams, Malmös nye stadsarkitekt, medverkar i en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Skåne nästa onsdag den 20 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Nye stadsarkitekten om sitt uppdrag och framtidens Malmö

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Om en dryg vecka, nästa onsdag den 20 oktober, arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. En av programpunkterna under dagen är en intervju med Malmös nye stadsarkitekt som berättar om sitt uppdrag och sina planer för framtidens Malmö. Anmälan stänger nu på fredag – säkra din plats nu!


Jacob Karlsson medverkar på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 20 oktober på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Jacob Karlsson om K-Fastigheters unika strategi

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Om knappt två veckor, onsdag den 20 oktober, arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. En av programpunkterna under dagen är en dragning av och intervju med K-Fastigheters vd Jacob Karlsson som kommer berätta om deras strategi att äga hela produktionen. Anmälan stänger nästa fredag – säkra din plats nu!Patrik Hall intervjuas om sina 18 år som vd för, och den makalösa tillväxtresan på, Heimstaden.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Intervju – Patrik Hall om den makalösa tillväxtresan

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 20 oktober arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. En av programpunkterna under dagen är en intervju med Heimstadens Patrik Hall, som varit vd för bolaget sedan 2003 och här berättar om den makalösa tillväxtresan.


Tina Lindh – affärsutvecklare på Kungsleden och influencer talar på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 20 oktober på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Post corona – den fysiska platsen som konkurrensmedel

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 20 oktober arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Det är här du uppdaterar dig om de senaste trenderna på marknadens olika segment, samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Ett av temana under dagen handlar om arbetslivet efter corona och den fysiska platsen som konkurrensmedel. Talare är Tina Lindh, affärsutvecklare på Kungsleden samt framgångsrik influencer.Per Persson, Annette Melander Berg, Per Svensson, Christina Nyman och Micael Nord utgör talarna i inledningen av Branschens mötesplats i Skåne.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Tunga analyser inleder dagen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Notera den 20 oktober i din almanacka – då är det dags för Branschens mötesplats i Skåne på Malmö Live. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2021

Var: Malmö Live

När: 20 oktober 09.00–16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:


 

Se filmen från tidigare event här: