Image

Intersport öppnar butik i S:t Per Gallerian i Uppsala

UTHYRNING S:t Per Gallerian i Uppsala är nu i slutskedet av sin ombyggnation. Nu flyttar ännu en ny butik in i gallerian. Lagom till oktober öppnar Intersport en butik om över 1 000 kvadratmeter i centrumet.
Publicerad den 15 Juni 2009
Annons
Image

S:t Per Gallerian förvärvades av Boultbee under 2005 och därefter påbörjades ett ombyggnationsprojekt, som nu går mot sitt färdigställande. Gallerian har fått ny butiksyta, interiören har renoverats och förvandlingen går nu mot sitt färdigställande.

Nya butikskoncepts såsom New Yorker, Waynes Coffee, VILA och Lush har flyttat in i gallerian och det senaste tillskottet till butiksutbudet är sport- och fritidsbutiken Intersport.

- Det känns väldigt roligt för oss på Intersport att öppna en ny butik i bästa
handelsläget, mitt i city, i Sveriges fjärde största stad. Vi vet att Uppsalaborna uppskattar vårt koncept mycket, från våra andra etableringar i staden, och därför är det extra roligt att öppna upp även mitt i stan, säger Thomas Wernersson, CFO för Intersport.

För gallerian innebär det att ett till starkt koncept väljer att öppna butik gallerian, vilket adderar till den befintliga blandningen av butiker i gallerian som består av etablerade kedjor, såväl som enskilda entreprenörer.

- Vi är väldigt nöjda med att Intersport har valt att återetablera sig i Uppsala och då just i S:t Per Gallerian. Hem- och fritidsbranschen visar starkt resultat under den första delen av 2009 och Interport är ett mycket bra tillskott till den existerande butiksmixen, säger Christian Olofsson, fastighetschef för EFM Sverige som förvaltar centrumet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Heta krögaren öppnar nytt

Uthyrning Driver en av stans hetaste restauranger – expanderar och öppnar nytt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY