Image

Index säljer 15 000 kvadratmeter i Västervik

Transaktioner Index Residence (tidigare Index International) säljer hela sitt fastighetsbestånd i Västervik kommun om 15 000 kvadratmeter.
Publicerad den 5 Juli 2016
Rickard Haraldsson. Bild: Index Residence
Rickard Haraldsson.

Köparen Akka Egendom AB förvärvar därmed totalt 182 lägenheter. Fastigheterna tillträddes 1 juli.

Index förvärvade beståndet år 2000.

– Vi fortsätter nu vår satsning på att bygga moderna och kostnadseffektiva bostäder i större städer, främst i Stockholm/Mälardalen. Försäljningen av beståndet i Västerviks kommun skall ses mot den bakgrunden, säger Rickard Haraldsson, vd för Index Residence AB.

– Det är glädjande att vi under vårt första verksamhetsår har genomfört fem förvärv i Akka Egendom. Vi är i en tillväxtfas och ser framför oss en rad nya affärer under det kommande året. Vårt senaste tillskott i Västervik kommun ligger helt i linje med vår strategi att investera i bostadsfastigheter i små- och medelstora kommuner runt om i landet, säger Henrik Jussi-Pekka, vd för Akka Egendom.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så har Pandox ställt om till följd av coronakrisen

Bolag Hotellfastighetsjätten har lagt om strategin, ändrat sitt sätt att arbeta och fått upp ögonen för nya typer av hotell. Bolagets vd, Anders Nissen, berättar om det tuffa året, vad som är viktigast för bolaget framöver och vilka destinationer han tror är de nya vinnarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY