Image
Hemsö tecknar hyresavtal med Sprint Bioscience.
Hemsö tecknar hyresavtal med Sprint Bioscience. Bild: Hemsö

Hemsö tecknar hyresavtal med Sprint Bioscience

Uthyrning Hemsö har tecknat ett sexårigt hyresavtal med Sprint Bioscience för lokaler i Novum i Huddinge. Lokalerna kommer att användas för laboratorier och administrativa ytor. Novum genomgår för närvarande en omfattande modernisering och tillbyggnation som beräknas vara helt klar 2024.
Publicerad den 8 November 2021

Hyresavtalet med Sprint Bioscience omfattar en yta på totalt 1 750 kvadratmeter i det nya moderna Novum som inkluderar en utökning på drygt 600 kvadratmeter.
– Vi tycker att det är jätteroligt att Sprint Bioscience väljer att utöka sin verksamhet i våra lokaler i Novum. Fastigheten Novum i Flemingsberg genomgår just nu en omfattande modernisering och vi kan därför erbjuda välanpassade och fina lokaler som passar just forskningsverksamhet. Vi vill skapa en mötesplats för vård, näringsliv, forskning och utbildning där Sprint Bioscience är en del av detta, säger Mattias Lindén, förvaltare på Hemsö.

Fakta
Sprint Bioscience är ett läkemedelsbolag med fokus på att utveckla läkemedel mot cancer. Bolaget grundades 2009 och deras vision är att bygga ett svenskt långsiktigt läkemedelsbolag med spetskompetens inom preklinisk läkemedelsutveckling.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige