Image

GE hyr ut till Blatteförmedlingen

Uthyrning GE Capital Real Estate har tecknat ett treårigt hyresavtal med Blatteförmedlingen på 1 218 kvadratmeter i fastigheten Blästern 14 i Norra Stationsområdet.
Publicerad den 20 Januari 2011

Blatteförmedlingen grundades 2006 och bedriver förändringsarbete i Sverige kring mångfald och affärsnytta. Organisationen verkar inom rekrytering och bemanning samt håller föreläsningar för regering, kommuner och storföretag.

- Verksamheten utvidgades för ett år sedan till att innefatta Jobbfabriken som sysselsätter långtidsarbetslösa i Jobb och utvecklingsgarantin fas tre. Lokalen på Gävlegatan är inspirerande och ett stort lyft för verksamheten och för alla våra deltagare. Vi stormtrivs, säger Ivan Daza från Blatteförmedlingen.

- Vi är glada att Blattförmedlingen har valt GE Capital Real Estate som hyresvärd och välkomnar dem till vår fastighet, säger Johan Wästlund, vd för GE Capital Real Estate i Sverige.

Fastigheten Blästern 14 har en total uthyrningsbar yta på cirka 13 500 kvadratmeter.

- GE Capital Real Estate äger två fastigheter vid Norra Station med en total uthyrningsbar yta på cirka 21 000 kvadratmeter. Visionen om att skapa en ny stadsdel vid Karolinska/Norra Station för boende, företagande och forskning med inriktning mot life science utgör en stor potential för framtiden, säger Johan Wästlund.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige