Image

Fabege säljer två fastigheter i Solna

Transaktioner Fabege har sålt fastigheterna Skogskarlen 1 och 3 i Solna.
Publicerad den 22 April 2014
Klaus Hansen Vikström. Bild: Peter Knutson
Klaus Hansen Vikström.

Fastigheterna omfattar totalt cirka 8 800 kvadratmeter. Köpare är Magnolia och det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 160 miljoner kronor.

Fastigheterna består av kontor, restaurang och förråd. Fastigheterna är i stort sett fullt uthyrda.

– Det var de enda fastigheter vi hade i Bergshamra och försäljningen innebär fortsatt fokusering på våra prioriterade delmarknader, säger Klaus Hansen Vikström, affärsutvecklingschef på Fabege.

– Det är med glädje vi nu kan addera ytterligare fina fastigheter till vårt bolag. Med starka hyresgäster i ett mycket attraktivt läge i Solna ser vi stor potential med detta förvärv, säger Andreas Rutili, vd på Magnolia Bostad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY