Image
Diös utvecklar TV4:s nya lokaler i centrala Sundsvall.
Diös utvecklar TV4:s nya lokaler i centrala Sundsvall.

Diös utvecklar TV4:s nya lokaler i centrala Sundsvall

Uthyrning Nu påbörjar fastighetsägaren Diös utvecklingen av TV4:s nya lokaler på Nya Hamngatan 12 i centrala Sundsvall. Fastigheten är, i samband med tv-bolagets expandering, fortsatt fullt uthyrd och består av en mix av hyresgäster inom bank, finans, energi och mäkleri. De nya lokalerna beräknas stå klara i december.
Publicerad den 17 September 2019

– Vi är jätteglada att TV4 dubblar sina ytor i vår populära fastighet på Nya Hamngatan. Fastigheten ligger nära grönområden och har utsikt över havet. Nu utvecklar vi de nya lokalerna med moderna kontorslösningar och mötesmiljöer till inflyttning i december, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.
– TV4 har haft en kontinuerlig dialog med Diös om vårt ökade lokalbehov vilket har gjort att vi snart kan flytta in i toppmoderna lokaler som är anpassade efter vår verksamhet. Vår läge är strategiskt bra för oss och vi är ett aktivt bolag som nyttjar utemiljön till olika aktiviteter och sammankomster så vi ser mycket fram emot invigning av de nya lokalerna, säger Lena Hamrin, chef reklamplaneringen Sundsvall, TV4.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige