Image
Diös utvecklar lokaler åt Ernst & Young.
Diös utvecklar lokaler åt Ernst & Young. Bild: Diös

Diös utvecklar lokaler åt Ernst & Young

Uthyrning Ernst & Young flyttar in i helt nya lokaler på Prästgatan 48 i centrala Östersund. Fastighetsägaren Diös färdigställer just nu deras nya lokaler för inflyttning under april 2019.
Publicerad den 12 Februari 2019

Ernst & Young är ett brittiskt-amerikanskt multinationellt revisions- och konsultföretag vars affärsidé är att kvalitetssäkra finansiell information och erbjuda tjänster inom bland annat revision, skatterådgivning, affärsrådgivning och redovisning. Nu väljer företaget att storsatsa i Östersund och flytta till nya totalutvecklade lokaler i centrum.
– Vi är mycket glada över det fortsatta förtroendet vi får av Ernst & Young och ser fram emot att fortsätta utveckla centrala Östersund med spännande innehåll och etableringar under 2019. Den lokalen de flyttar in i kommer passa verksamheten direkt, säger Henrik Sjöstrand, uthyrare på Diös.
– Vi på EY har vuxit ur vår gamla lokal och ser nu fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet i helt nyutvecklade och flexibla lokaler. Tack vare ett nära och bra samarbete med Diös har vi kunnat anpassa kontoret till att uppfylla våra behov. Vi ser nu fram emot att välkomna alla våra nya och gamla kunder till vår kommande adress på gågatan, säger Helena Huss, kontorschef på Ernst & Young.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige