Image
Diös hyr ut till Samhall i Sundsvall.
Diös hyr ut till Samhall i Sundsvall. Bild: Diös

Diös hyr ut till Samhall i centrala Sundsvall

Uthyrning Samhall flyttar till Diös lokaler på Heffners Allé, vid Norra Kajen, i centrala Sundsvall. Samhalls avdelning för drift och administration kommer tillsammans med distriktsledningen för Västernorrlands län att ta plats i 1700 kvadratmeter stora ytor.
Publicerad den 13 Februari 2019

Diös utvecklar lokalerna i sin helhet och beräknas stå klara för inflyttning i slutet av sommaren 2019.

Området kring Brofästet, vid Norra Kajen, i Sundsvall är under stark tillväxt och fastighetsägaren Diös ser en rejäl ökning av efterfrågan på lokaler i området.

Området domineras av starka konsult- och tjänsteföretag och nu förstärker Samhalls verksamhet området ytterligare.

Samhall grundades 1980 och är ett statligt bolag med verksamhet på över 600 orter i Sverige. Bolagets kärnuppdrag är att skapa utvecklande arbeten till personer med olika funktionsvariationer genom att matcha rätt person till rätt arbete. Med bolagets över 20 000 anställda är Samhall en av landets största arbetsgivare och världsledande i att skapa utvecklande arbeten till personer med nedsatt arbetsförmåga.

– Samhalls etablering i området vid Norra Kajen går helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Deras nya läge kommer bidra med nya flöden av människor till området och förstärka känslan av en levande och spännande stadsdel. Vi ser framemot att välkomna Samhall till deras nya lokaler, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

– Vi är glada över att få möjlighet att flytta in i lokaler med ett strategiskt bra läge kring området vid Brofästet vid Norra Kajen. Likt ett nav hamnar vi mitt bland många av våra lokala kunder, vilket tillsammans med goda parkeringsmöjligheter och logistiskt goda förutsättningar bidrar till vår utveckling. Vi har haft ett bra samarbete med Diös som enligt våra önskemål ger oss förutsättningar att fortsätta ta marknadsandelar i Sundsvall, säger Ola Carlson, distriktschef, Samhall Västernorrland.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige