Image
Diös hyr ut till Fitness 24 Seven.
Diös hyr ut till Fitness 24 Seven. Bild: Diös

Diös hyr ut i Sundsvall

Uthyrning Våren 2017 öppnar gymkedjan Fitness 24 Seven sitt koncept i Diös galleria i centrala Sundsvall.
Publicerad den 11 Augusti 2016

Gymkedjan hyr 1 450 kvadratmeter. Det totala kontraktsvärdet på det tioåriga hyresavtalet är cirka 16,5 miljoner kronor.

Fitness 24 Seven, med konceptet träning dygnet runt veckans alla dagar, fortsätter expandera sin verksamhet sedan starten 2003 i Lund. Diös välkomnar gymkedjan till Sundsvall och den centralt belägna In: gallerian. 6,5 miljoner kronor kommer att investeras i träningslokalen som kommer att ligga i ett attraktivt läge med utsikt mot Selångerån, i Hemköps tidigare lokaler.

– Vi fortsätter att stärka In: gallerian med en bra mix av hyresgäster. Fitness 24 Sevens nya lokal ligger i ett av de bästa lägena i centrala Sundsvall och vi ser många fördelar med att ha en verksamhet som är en naturlig mötesplats med generösa öppettider. Vi arbetar aktivt med stadsutveckling på alla våra orter för att bidra till ett attraktivt och levande centrum. En viktig framgångsfaktor för de nya etableringar som sker i våra gallerior är de nyinrättade retail-teamen; där förvaltare, uthyrare, projektledare och centrumledare jobbar tillsammans för att bland annat stärka varje gallerias unika butiksmix, säger Gabriel Larsson, chef Diös Retail.

– Vår målsättning är att finnas i alla större och medelstora städer i Sverige. Vi är därför mycket glada att kunna erbjuda Sundsvall med omnejd ett riktigt bra gym, enligt vårt koncept med kvalitativ träning dygnet runt, alla dagar i veckan och till ett förmånligt pris, säger Philip Nord, Business Development, Fitness24Seven.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige