Image

De får uthyrningsuppdrag av Rikshem i Knivsta

Bolag NCM Development har fått i uppdrag av Rikshem att hyra ut butikslokaler vid det nya Sågverkstorget i centrala Knivsta.
Publicerad den 12 December 2013
Nya Sågverkstorget i Knivsta. Bild: Rikshem
Nya Sågverkstorget i Knivsta.

Sågverkstorget kommer utgöra en central och viktig del av utvecklingen i Knivsta.

Målet med projektet är att skapa en ny mötesplats i Knivsta med fokus på kvalitet och service till de boende. Inflyttning planeras till våren 2015.

- Det är spännande och inspirerande att få påverka Knivstas utveckling. Sågverkstorget kommer bli ett rejält lyft för centrum och det kommer vara en viktig pusselbit för den fortsatta expansionen i Knivsta, säger Stefan Lindqvist på NCM Development.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så påverkas marknaden av Amazons intåg

Handel Efter år av spekulationer och väntan har Amazon nu lanserats i Sveriges. Emma Hernell, vice vd för HUI Research, berättar för Fastighetssverige om handelskonsekvenserna av Amazons etablering, hur köpmönstren kan förändras och vilka konsumtionssegment som framför allt utmanas av den amerikanska jätten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY