Image
Convendum expanderar till entréplan på Avenyn.
Convendum expanderar till entréplan på Avenyn. Bild: Wallenstam

Convendum utökar på Avenyn

Uthyrning Convendum utökar sina lokalytor på Avenyn i Göteborg och flyttar in i ytterligare lokaler på entréplan i samma fastighet på Kungsportsavenyen 21.
Publicerad den 21 Oktober 2020

Tillförhyrningen avser 436 kvadratmeter och tillträdet planeras till våren 2021. Den totala ytan för Convendums verksamhet på Avenyn blir därmed 5 081 kvm.
– Vi är väldigt nöjda med vår verksamhet i Göteborg som har utvecklats bra, och med entréplanet får vi en ny och publik entré mot Avenyn samt en ny konferensverksamhet i bottenvåningen. Efterfrågan har nått nya nivåer och vi behöver mer ytor, varför denna fina möjlighet passar oss väl säger Håkan Jeppsson, vd för Convendum.

Ombyggnationerna av entréplanet för att anpassa lokalerna till den nya verksamheten kommer att inledas under hösten.
– Det är väldigt glädjande att det går så bra för Convendum på Avenyn att de nu väljer att utöka sin verksamhet där. Genom att Convendum flyttar in på entréplan så skapas en välkomnande entré direkt från Avenyn som också blir mer tillgänglig för besökare, säger Marina Fritsche, vice vd Wallenstam.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige