Image
Colliers har rekryterat Åsa Grönlund till affärsområdet Project Management.
Colliers har rekryterat Åsa Grönlund till affärsområdet Project Management. Bild: Colliers

Colliers rekryterar till affärsområdet Project Management

Karriär Colliers rekryterar erfaren expert och stärker upp ytterligare inom affärsområdet Project Management.
Publicerad den 26 Oktober 2021

Colliers har rekryterat Åsa Grönlund som Associate Director inom Project Management, med placering i Stockholm. Åsa har en 20-årig erfarenhet inom bygg- och inredningsbranschen och har skapat arbetsplatser och retailkoncept internationellt. Vidare har Åsa bred kompetens inom lokalutveckling och är expert inom inredningsupphandlingar och färdigställande av verksamhetslokaler.
– Vi välkomnar Åsa till Colliers där vi ser att hennes långa erfarenhet inom lokalutvecklingsprojekt både i Sverige och internationellt kommer att vara ett starkt bidrag till vårt lagbygge när vi nu satsar på vårt kunderbjudande inom affärsområdet Project Management, säger Ulrica Otterström Magnusson, Head of Project Management Colliers.

Åsa Grönlund, Associate Director Project Management Colliers:
– Jag ser fram emot att bli en del av Colliers i en expansiv fas och hoppas kunna bidra med min kunskap och långa erfarenhet i genomförandet av lokalutvecklingsprojekt.

Daniel Gorosch, vd Colliers Sverige:
– Vi fortsätter på vår inslagna väg att växa med god kvalitet och vi välkomnar Åsa till oss på Colliers. Vår nya verksamhet inom Project Management har fått ett oerhört fint gensvar på marknaden och teamet växer nu i snabbt takt och blir en viktig del i vår tillväxtresa.

Tidigare i år lanserade Colliers affärsområdet Project Management, detta för att kunna erbjuda ett komplett tjänsteutbud inom hyresgästrådgivning.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY