Image
Coeli köper i Gamlestaden, Göteborg.
Coeli köper i Gamlestaden, Göteborg. Bild: Mike Kommersiella

Coeli gör sitt första köp i Göteborg

Transaktioner Coeli gör sitt första förvärv i Göteborg, 25 000 kvadratmeter exploateringsyta i Gamlestaden.
Publicerad den 4 Juli 2019

Coeli köper fastigheten Gamlestaden 740:127. Säljare JH Fastigheter AB som har haft Mike Kommersiella Fastigheter som rådgivare.

– Det känns extra roligt att få förmedla Coelis första förvärv i Göteborg. Intresset kring fastigheten har varit stort och både lokala och rikstäckande fastighetsutvecklare har visat intresse. Fastigheten ligger i den expansiva stadsdelen Gamlestaden och kommer på sikt att rivas för att ge plats åt nya kontor och bostäder, säger Fredrik Wistrand, transaktionsrådgivare på Mike Kommersiella Fastigheter.

– Det känns tryggt att lämna över det fortsatta detaljplanearbetet till Coeli jag är övertygad om att de kommer förvalta det väl. Jag vill passa på att tacka Mike Kommersiella fastigheter för en professionell process under hela affären och önska Coeli ett stort lycka till, säger Jonas Hagman, JH Fastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Många affärer har det blivit genom åren, hela 400 för att vara exakt. Vi är specialister på att förmedla alla typer av kommersiella fastigheter. MIKE leder dig genom varje steg i affären och hjälper dig med allt från rådgivning till avslutad affär.

Investera
Med ett skarpt öga och stor lokalkännedom är vi experter på att hitta fastigheter med den potential som du söker. Fullständig analys av objektet krävs ur både miljö-, teknisk och finansiell aspekt. En fastighetsaffär ska vara din stora chan...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastator på väg att köpa av storägare för drygt 100 miljoner

Transaktioner Mats Lundberg och Joachim Kuylenstierna på väg att sälja till Fastator – "kulturskatter" i Åre och Visby.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY