Image
Chanel utökar i Bibliotekstan.
Chanel utökar i Bibliotekstan. Bild: Hufvudstaden

Chanel utökar i Bibliotekstan

Uthyrning Under hösten 2019 växer den nuvarande Chanelbutiken på Birger Jarlsgatan 7 i Stockholm till cirka 500 kvadratmeter, fördelat på två plan.
Publicerad den 13 Februari 2019

Att Chanel väljer att utöka sitt butikserbjudande ser Hufuvdstaden som ytterligare ett bevis på att bolagets strategi att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode är rätt väg att gå.
– Vi är mycket glada över att Chanel väljer att ytterligare utveckla sitt retailerbjudande i Bibliotekstan. Chanels nya butik stärker Bibliotekstan som Stockholms självklara mötesplats för shopping och restaurangupplevelser, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige