Image

CBRE anställer associate director

Karriär CBRE arbetar för att expandera sitt kontor i Malmö. Därför anställer man nu Dan Brink som associate director inom capital markets.
Publicerad den 24 Augusti 2016
Dan Brink. Bild: CBRE
Dan Brink.

Dan Brink (tidigare Hansson) kommer huvudsakligen arbeta som projektledare för transaktionsuppdrag i södra Sverige. Han är utbildad civilingenjör och har de senaste åren arbetat med fastighetsrådgivning på Navet i Skåne.

CBRE:s kontor i Malmö etablerades i januari i år, nu har man fem medarbetare på plats.

– Jag är givetvis mycket glad över att Dan har valt att börja hos oss. Det gör att vi kan hantera den stora efterfrågan och den spännande utveckling som Malmöregionen genomgår. Denna rekrytering befäster och ska ytterligare utveckla vår position. Vi kan nu erbjuda ytterligare en rådgivare inom capital markets på plats i Skåne, en region med en mycket stor tillväxt inom segmentet, säger Eskil Lindnér, senior director, capital markets på CBRE i Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige