Image
Dogman, som säljer djurtillbehör, hyr 1300 kvadratmeter hos CA på Västerport i Växjö.
Dogman, som säljer djurtillbehör, hyr 1300 kvadratmeter hos CA på Västerport i Växjö. Bild: SaNtINa/kIKs/Wikipedia

CA Fastigheter hyr ut 5 700 kvadratmeter i Växjö

Uthyrning CA Fastigheter har tecknat flertalet nya hyresavtal i området Västerport i Växjö. Totalt omfattar hyresavtalen cirka 5 700 kvadratmeter varav vissa av hyresgästerna redan finns på plats och övriga flyttar in under året. Ytorna är en blandning av butikslokaler och kontorslokaler men även butikslokaler som ställs om för verksamheter för olika typer av aktiviteter.
Publicerad den 7 September 2021

I fastigheten Tvinnaren 3 kommer Wallride Sweden AB att förhyra 1 800 kvadratmeter för actionsport. Granne blir Dogman Butiker AB, som kommer att förhyra 1 300 kvadratmeter för försäljning av djurtillbehör. I och med dessa nya förhyrningar är fastigheten fullt uthyrd.

I fastigheten Tvinnaren 4 har Nordlo Växjö & Ljungby AB, Småland Indoor Golf AB, Hiccon AB och IT Repair Store AB flyttat in i nya lokaler. Fastigheten har renoverats och uppgraderats senaste åren och inrymmer efter det olika typer av verksamhetsytor. Det skapar många olika möjligheter vilket de nya hyresgästerna i fastigheten är ett bevis på.

– Det är mycket glädjande att kunna välkomna nya hyresgäster till våra fastigheter i Västerport. Det visar på områdets attraktion och det för verksamheterna intressanta läge med närhet till centrum och Arena staden som närmsta granne. Uthyrningarna bidrar ytterligare till att stärka områdets helhetserbjudande, säger Claus Holmgren, Regionchef på CA Fastigheter i Växjö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige