Image
Ulrika Bexell lämnar TAM Group för Castellum.
Ulrika Bexell lämnar TAM Group för Castellum. Bild: Castellum

Bexell lämnar TAM Group för Castellum

Karriär Castellum rekryterar Ulrika Bexell, som från och med 22 augusti går in som affärsutvecklare på Castellum i Stockholm. Hon kommer senast från TAM Group där hon arbetat med kontorsutveckling inom Sturekvarteret i Stockholm city. Dessförinnan har hon erfarenhet från både förvaltning och uthyrning på bland annat Stadsrum och Atrium Ljungberg.
Publicerad den 22 Augusti 2022

Hos Castellum kommer hennes fokus vara att utveckla områden tillsammans med Stockholm stad samt bidra till att skapa framtidens arbetsplatser.
– Vi är glada att kunna rekrytera Ulrika med hennes breda kompetens. Hennes erfarenheter från både förvaltning, uthyrning och utveckling är värdefulla i vår strategi att fortsätta växa och utveckla de bästa stadsutvecklingsprojekten i regionen, säger Daniel Kvant Suber, affärsutvecklingschef på Castellum.

Castellum Stockholm har flertalet stora pågående projekt till exempel Infinity i Hagastaden, Hornsberg 10 på Västra Kungsholmen, a:place i Kista samt logistikutveckling i Brunna, men också mycket omfattande projektmöjligheter framöver där Torsgatan, Hagastaden, Slakthusområdet och Marievik är några av de områden i Stockholmsregionen där Castellum utvecklar framtidens hållbara arbetsplatser.
– Det känns otroligt roligt och inspirerande att få förtroendet att ansluta till Castellums affärsutvecklingsteam i Stockholm. Castellum har fantastiskt fina och ambitiösa projekt i regionen, och att utveckla befintliga och nya stadsdelar tillsammans med kommuner och medarbetare är något jag verkligen ser fram emot, säger Ulrika Bexell.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige