Image

Atrium Ljungberg hyr ut till Reinertsen

Uthyrning Atrium Ljungberg hyr ut 1 347 kvadratmeter till konsult- och entreprenadföretaget Reinertsen i gamla PV-palatset på Hälsingegatan 43 i Stockholm.
Publicerad den 2 Maj 2012

Colliers International förmedlade uthyrningen.

Reinertsen Sverige AC flyttar i november sitt Stockholmskontor från Danderyd till de nya lokalerna i Vasastan.

- Att hjälpa Reinertsen att finna nya lokaler har varit en intensiv och rolig process. Det är alltid givande att arbeta med företag som är i en tillväxtfas. Atrium Ljungberg har i Reinertsen fått ytterligare en bra och stabil hyresgäst när de flyttar in till Vasastan, säger Marie Eriksson på Colliers kontorsuthyrning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige