Image

Aros investerar 150 miljoner i Bromma

Bostäder Aros Bostad har fått en markanvisning från Stockholms Stad för uppförande av fyra punkthus i Nockebyhov, Bromma. Projektet innebär en investering om cirka 150 miljoner kronor och är det första projektet i det nya samarbetet med Pramerica Real Estate Investors fonder. Tillträde beräknas ske efter lagakraftvunnen detaljplan, och planarbetet förväntas påbörjas inom kort.
Publicerad den 12 April 2011

- Vi är mycket nöjda med denna möjlighet till nyproduktion. Området är mycket attraktivt med närhet såväl till vatten som Ljudarns friluftsområde vilket gör att vi tror på en stark efterfrågan på nya moderna lägenheter. Vi ser detta som ett första steg i vår nya satsning på nyproduktion och har för avsikt att expandera ytterligare inom detta område, säger Samir Taha, vd för Aros Bostad.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige