Image

Apoteket till Sundbyberg

Uthyrning Till hösten flyttar Sveriges originalapotek in i Förvaltarens lokal i hörnet på Sturegatan-Stationsgatan i centrala Sundbyberg. Det blir Apotekets första etablering i staden.
Publicerad den 1 Juni 2015

– Vi ser fram emot att öppna vår första butik här. Sundbyberg är en kommun på frammarsch och vi är glada över att nu bli en del av den utvecklingen, säger etableringschef Maria Ahlestål.

I den 225 kvadratmeter stora lokalen, som ligger i kvarteret Muraren, blir Apoteket granne med McDonalds, Synsam, Nybergs bar & deli och T-banan.

– För oss är tillgänglighet viktigt – vi vill finnas där kunden finns. Hörnlokalen ligger i ett perfekt läge mitt i flödet bland människor. Butiken kommer att ha långa öppettider vilket vi tror många uppskattar.

Flera apotekskedjor finns redan i Sundbyberg, men inte originalet.

– Vi har fått in synpunkter på att man saknar Apoteket AB i Sundbyberg. Människor förknippar oss med trygghet och hög kvalitet. Vårt varumärke är ett av de starkaste i Sverige med produkter man kan lita på, säger Maria Ahlestål och avslutar:

– Som alltid kommer vi att satsa på hög service och ett brett utbud av både receptfria och receptbelagda läkemedel liksom ett sortiment inom hälsa, skönhet och välbefinnande.

Förvaltaren har ett stort bestånd av kontors- och butiksytor, både vid Sundbybergs torg och kring Sturegatan.

– Vi är glada över att kunna satsa på båda sidor av järnvägen. I april köpte vi tre fastigheter på Järnvägsgatan och Sturegatan. Sundbybergs attraktivitet bara ökar. Med 132 000 kvadratmeter lokaler i vårt bestånd har vi stadens största utbud, säger Förvaltarens chef för uthyrning av lokaler, Ewa-Maria Svensson och tillägger:

– Jag vill särskilt tacka Optimal Progress för gott samarbete och engagemang vid denna uthyrning.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige