Image

Annehem tar känt varumärke till Landskrona

UTHYRNING I drygt två år har Annehem storsatsat på att utveckla Landskronas detaljhandel och centrumkärna. Nu etablerar sig ännu ett känt varumärke i staden. Det är den välkända kosmetikkedjan Kicks som slår upp portarna till en ny butik i vår. - Landskrona har medvind. Att etablera fler välkända varumärken i staden känns som ett naturligt steg för oss, säger Annehems vd Peter Strand
Publicerad den 14 Oktober 2008

I dagsläget äger Annehem drygt hälften av fastigheterna kring de tre gågatorna i Landskrona. Sedan bolaget påbörjade satsningen på Landskronas centrum har mindre, lokala butiker kompletterats med stora varumärken som Gina Tricot, H&M, Ecco och Hemtex. Nästa butik att öppna i staden är den välkända kosmetikkedjan Kicks, nordens ledande kedja inom makeup, doft, hud- och hårvård med 137 butiker runt om i norden.

Kicks ska etablera sig på Järnvägsgatan, där Bokia tidigare låg och beräknas öppna tidigt under våren 2009. Men först väntar renovering av lokalen som ingår i Annehems satsning att göra butikerna och deras lägen mer attraktiva.

- Vi ser fram emot att etablera oss i Landskrona och möta kunderna där till våren. Vi är övertygade att vårt koncept kommer att fylla en efterfrågan i staden, säger Pontuz Bjelfman, vd på Kicks.

Att det är medvind för Landskronas cityhandel råder det ingen tvekan om. Enligt Svensk Handel pekar siffrorna för centrumhandeln uppåt för staden och visar på en av de största ökningarna i Skåne.

- Landskronas framgång märks tydligt. Vi har hela tiden sett möjligheterna i staden och vi är övertygade om att potentialen är större än någonsin, säger Peter Strand vd på Annehem fastigheter. De planerade stora företagsetableringarna är ett bra exempel, de innebär större efterfrågan och fler kunder, fortsätter han.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige