Image

…och säljer i Karlshamn

Transaktioner Hemfosa säljer en butiksfastighet i Karlshamn för drygt 20 miljoner kronor. Fastigheten är en av de 42 som bolaget köpte av Lantmännen för cirka två år sedan. - Vi köpte den som en tradingportfölj, och har sålt cirka 25 av de 42 fastigheterna, säger Hemfosas transaktionschef Lars Thagesson.
Publicerad den 5 Oktober 2012

Karlshamnaffären rör fastigheten Folkparken 3 i Karlshamn. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 2 877 kvadratmeter.

Köpare är en privatperson i Karlshamn.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Hemfosa Fastigheter AB på Branschguiden

Hemfosa är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag inriktat på samhällsfastigheter i Norden med stat och kommun som största hyresgäster. Som specialister på att långsiktigt äga och förvalta samhällsfastigheter är vi en naturlig partner till stat, kommuner och landsting, företag samt organisationer med verksamhet inom samhällsservice.<br /> <br /> Fastigheter för vård och omsorg, rättsväsende, utbildning och andra viktiga aktörer för samhället är Hemfosas expertområde. Idag är vi en av Sveriges största privata ägare av samhällsfastigheter.<br /> <br /> I våra lokaler arbetar de som utbildar våra barn, tar hand om våra äldre och bidrar till ett tryggare samhälle. Med lång erfarenhet och mycket kunskap erbjuder vi fastigheter som är specialanpassade för våra hyresgästers behov. Exempelvis kräver polishus hög säkerhet och äldreboenden...

Läs mer om Hemfosa Fastigheter AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Skyhöga värderingar i branschen – bara två bolag handlas till rabatt

Lista K-Fastigheters rivstart på börsen sedan fredagens notering betyder att bolaget handlas till störst substanspremie av alla i den redan högt värderade fastighetsbranschen. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY