Image

Savills förstärker inom förvaltning

Karriär Savills förstärker sin förvaltning genom att rekrytera Marija Nikolic till en nyutnämnd tjänst som chef för Bostadsgruppen med huvudansvar för ett av Savills viktigaste uppdrag – AFA Sjukförsäkringsaktiebolag.
Publicerad den 16 Januari 2013

- Marija tillför erfarenhet, engagemang och entreprenörskap och i takt med att vi växer stärker vi vår förvaltning inom ett av våra viktiga kundsegment Bostäder, säger Anders Nyström förvaltningschef på Savills.
- Savills är ett mycket intressant företag med bred kompetens på många delar inom fastigheter. Jag tycker att det ska bli en spännande resa och det känns mycket intressant att få bidra till utvecklingsarbetet inom Savills, säger Marija Nikolic, ny chef för Bostadsgruppen på Savills.
Marija Nikolic kommer närmast från Einar Mattsson och har innan dess arbetat med förvaltning på bland annat Diligentia och Svenska Bostäder.

I höstas rekryterade Savills Ulrika Skerfving till en ny position som Business Controller. Även hon kom närmast från Einar Mattsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY