Image

Rindstig blir sidekick till Stålnert

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Moderatorn Helena Stålnert får en riktig ”fastighetsräv” som sidekick på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm – EY:s Ingemar Rindstig ska utmana med tuffa frågor.
Publicerad den 2 Oktober 2015
Ingemar Rindstig. Bild: EY
Ingemar Rindstig.

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och chef för EY Real Estate. Han har jobbat i mer än 30 år på EY och är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen. Ingemar Rindstig har varit revisor åt de flesta stora fastighetsbolagen.

Och nu blir han alltså sidekick, eller expertkommentator, åt moderatorn Helena Stålnert på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november.

- Det känns riktigt spännande, det är ett jättebra program med intressanta ämnen och talare att utmana, säger Ingemar Rindstig.

Han kommer också bidra med internationell touch via saker han snappar upp på EY:s kontinuerliga globala möten.

På Fastighetsmarknadsdagen samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius, Henrik Saxborn, Peter Wågström, Lennart Sten och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Du kan följa framväxten av årets seminarium här – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige