Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Cecilia Nebel och Ingemar Rindstig leder Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 22 augusti.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Bocka för 22 augusti!

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 22 augusti är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live – ett heldagsseminarium om Skånemarknaden. Dagen leds av Cecilia Nebel som har med sig EY:s Ingemar Rindstig som sidekick/expertkommentator.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Anna Bellman och Ingemar Rindstig leder Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 31 januari.

Östergötland: Boka upp 31 januari!

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 31 januari är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, den här gången på Konsert & Kongress i Linköping.
Dagen leds av Anna Bellman och Ingemar Rindstig.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Helena Blomqvist och Ingemar Rindstig leder Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 11 oktober.

Uppsala: Boka in 11 oktober!

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 11 oktober hålls Fastighetssveriges seminarium Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia.
Dagen leds av Helena Blomqvist tillsammans med fastighetsräven Ingemar Rindstig.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne

De leder branschens mötesplats i Malmö

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 28 augusti är det dags att starta den skånska fastighetshösten med Fastighetsmarknadsdagen Öresund på Malmö Live. Ett suveränt tillfälle att sparka igång fastighetshösten med branschkollegorna efter semestern. Här är duon som modererar dagen.


Här är höjdpunkterna på torsdagens Mipim. Och missa inte Ingemar Rindstigs guide till en lyckad Mipim-torsdag.

Mipim-räven ska locka japanska investerare till Sverige

Mipim Den rutinerade Mipim-besökaren Ingemar Rindstig, EY, har många uppdrag på årets stora fastighetsmässa. Ett av dem är att försöka locka investerare från Japan till Norden och Sverige.
Och missa inte dagens höjdpunkter.


Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen
Ellinor Persson leder Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen på Elite Stora Hotellet i Örebro tillsammans med EY:s Ingemar Rindstig.

Nytt seminarium om Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Boka in den 12 oktober i almanackan. Då genomförs den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen – ett heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna.
Ellinor Persson är moderator och till sin hjälp har hon EY Real Estate-chefen Ingemar Rindstig.


”Måste tala om att vi finns”

Ekonomi/Finansiering Ingemar Rindstig på EY Real Estate analyserar starten på fastighetsåret 2017, säger sitt om paketeringsutredningen – och förundras över det uteblivna asiatiska kapitalet.


Ingemar Rindstig.

”De saknar probleminsikt”

Sverige EY:s Ingemar Rindstig gav på Fastighetsmarknadsdagen Västerås en intressant utblick om den globala fastighetsmarknaden, och sammanfattade sina intryck från Mipim. ”Optimism men med en odefinierbar känsla av obehag.”


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm
Ingemar Rindstig, Annika Winsth och Sven-Olof Johansson.

Donald Trump som president – och vad händer nu?

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Vi gör en ändring i programmet och inleder nu Fastighetsmarknadsdagen Stockholm med ett panelsamtal om följderna av att Donald Trump blir president i USA. Vad betyder det här för världsekonomin och den svenska fastighetsmarknaden?
Paneldeltagarna är tre av de mest insatta i det svenska näringslivet: Ingemar Rindstig, Annika Winsth och Sven-Olof Johansson. Anmäl dig senast i morgon, fredag!


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm

De leder Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november på Grand Hotel leds av moderator Carolina Neurath och expertkommentator Ingemar Rindstig.


Fastighetsmarknadsdagen Örebro

Pascalidou och Rindstig leder premiärupplagan i Örebro

Fastighetsmarknadsdagen Örebro Premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Örebro får en riktigt rutinerad moderator som i sin tur får en minst lika erfaren sidekick.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Rindstig expertkommentator på hemmaplan

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Moderatorn Alexandra Pascalidou får en ytterst kompetent och erfaren sidekick/expertkommentator i Ingemar Rindstig den 19 maj på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland

Rindstig blir sidekick till Pascalidou

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Moderatorn Alexandra Pascalidou får en riktig ”fastighetsräv” som sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 4 februari – EY:s Ingemar Rindstig.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm

Rindstig blir sidekick till Stålnert

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Moderatorn Helena Stålnert får en riktig ”fastighetsräv” som sidekick på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm – EY:s Ingemar Rindstig ska utmana med tuffa frågor.


Ingemar Rindstig, Tor Borg och Tomas Ernhagen.

Tung ekonom-trio till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm kommer tre av Sveriges tyngsta chefsekonomer att diskutera makroekonomi och förutsättningarna för fastighetsmarknaden.