Image

Regio gör flera uthyrningar i Uppsala

Uthyrning Regio har nytecknat tre hyresavtal om totalt 11 250 kvadratmeter fördelat på två fastigheter i Uppsala.
Publicerad den 2 Juli 2018

Yrkesplugget har tecknat ett 15-årigt avtal avseende lokaler för yrkesinriktad gymnasieutbildning i området Fyrislund i Uppsala med tillträde under sommaren 2018. I samma fastighet har Sallén Elektriska tecknat ett tolvårigt avtal avseende kontor och lager. Lokalerna tillträds i december 2018.

– Ända sedan vi startade Sallén Elektriska år 1950 så har vi ständigt arbetat med att utveckla vårt erbjudande med fokus på långsiktighet, kvalitet och trygghet. Därför känns det bra att vi har säkrat våra lokaler på lång sikt, med en fastighetsägare som svarar upp för samma värderingar, säger Christopher Sallén, vd för Sallén Elektriska. 

I området Bolandsplan i Boländerna har Uppsala Stadsmission nyligen tillträtt lokaler för sina verksamheter Gåvomottagningen och Hantverksslussen.

– Vår ambition är att alltid tänka utifrån ett hållbarhetsperspektiv och se hur vi kan förbättra de fastigheter som finns inom vårt bestånd. Uthyrningen till Uppsala Stadsmission är ett exempel på hur vi som fastighetsägare kan bidra till social hållbarhet genom nära samarbete med hyresgästerna. Stadsmissionen ger stöd till socialt utsatta människor i samhället och erfarenheten visar att närområdet blir tryggare när den här typen av verksamhet tillkommer i stadsbilden, säger Eric Bergström, vd för Regio.

Uthyrningar och hyresgästanpassningar har genomförts av Regios partner Real Value Management, i samarbete med Thule Fastighetsutveckling.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige