Image

Newsec rekryterar från TK Development

Karriär Newsec rekryterar en projektledare inom retail development. Han kommer närmast från TK Development.
Publicerad den 10 Januari 2014

Newsec Sweden rekryterar Anders Molin som kommersiell projektledare inom retail development. Anders Molin kommer närmast från TK Development där han arbetat som projektutvecklare av köpcentrum och handelsplatser.

- Att få bli delaktig i ett redan kompetent och framåtsträvande team samt att få bidra till att ytterligare stärka företagets position på marknaden ska bli väldigt stimulerande, säger Anders Molin.

Anders Molin har på TK Development arbetat som projektutvecklare av handelskvarteret ”Kulan” i Göteborg. Innan dess var han projektledare för kommersiella fastigheter på RSD Retail AB och har även tidigare erfarenhet som etablerings- och konceptutvecklingsansvarig på Electrolux Home och från Ikea Stockholm och London.

- Jag är mycket glad och stolt över rekrytering av Anders Molins som vårt nästa steg i att bygga upp ett ledande team inom strategisk retailrådgivning, analys och utveckling av köpcentrum och handelsplatser. Anders erfarenhet från både fastighetsägarsidan och detaljistsidan är av stort värde för oss och breddar vårt erbjudande på bästa sätt, säger Ann Charlotte Lydén, chef för Newsec Retail Development.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige