Image
Bild: Lundbergs

Lundbergs hyr ut till Skönero

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat hyresavtal med Skönero Kött och blomsterhandeln Buketten, som båda öppnar i kvarteret Lyckan i Norrköping i maj.
Publicerad den 16 Mars 2012
Kvarteret Lyckan. Bild: Lundbergs. Bild: Lundbergs
Kvarteret Lyckan. Bild: Lundbergs.

- Vi är glada att kunna presentera ett så starkt varumärke som Skönero i Norrköping. Tillsammans med Bukettens flytt kommer detta göra Hantverkaregatan till en spännande handelsdestination, säger Christer Saletti, chef kommersiella lokaler i Norrköping hos Fastighets AB L E Lundberg.

Skönero hyr 118 kvadratmeter och Buketten 176 kvadratmeter.

- Närproducerat kött av hög kvalité är något konsumenten efterfrågar och det är ett naturligt steg för oss att öppna en butik i Norrköping. Vår gårdsbutik i Valdemarsvik samt våra butiker i Linköping, Västervik och Katrineholm har fått ett fantastiskt mottagande och vi ser fram emot att även kunna servera Norrköpingsborna våra produkter, säger Ola Forsberg, ägare Skönero Kött.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige