Image

Jones Lang LaSalle rekryterar

KARRIÄR Jones Lang LaSalle är inne i en stark tillväxtfas och har successivt stärkt sin position inom Fastighetstransaktioner på den svenska marknaden. För att möta den växande efterfrågan rekryteras nu Örjan Johansson och Jakob Lewin.
Publicerad den 18 December 2007

- 2007 har varit ett framgångsrikt transaktionsår för Jones Lang LaSalle. För att möta det växande intresset för vårt erbjudande förstärker vi verksamheten genom att rekrytera Örjan och Jakob som ansluter till en grupp professionella rådgivare. Vår förmåga att rekrytera de vassaste förmågorna i fastighetsbranschen är en av våra viktigaste konkurrensfördelar och avgörande för att vi kontinuerligt ska kunna hjälpa våra kunder till att göra bättre affärer, säger Charlotte Strömberg, vd Jones Lang LaSalle i Norden.

Örjan Johansson börjar som Associate Director den 14 januari med placering i Stockholm. Han kommer närmast från DTZ och har 25 års erfarenhet från fastighetsbranschen, bland annat från Vasallen AB, GE Real Estate och Stenvalvet. Jakob Lewin ansluter till Jones Lang LaSalle som analytiker den 28 januari och kommer då från avslutade studier på KTH, också han med placering i Stockholm. Ytterligare tre personer har nyligen rekryterats till teamet, Daniel Gorosch, Chef Fastighetstransaktioner från och med den 2 januari samt Bojan Ticic och Anders Hoffman som redan börjat.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige