Image

JM tar första spadtaget i Stureby

Bygg/Arkitektur I dag tas det första spadtaget för byggnationen av 187 hyreslägenheter i Stureby i Stockholm.
Publicerad den 19 December 2014

Stockholms finansborgarråd Karin Wanngård (S) kommer tillsammans med JM:s vd Johan Skoglund att inviga området.

Projektet är ett viktigt bidrag i Stockholms stads satsning att bygga fler bostäder i Stockholm, inte minst hyresrätter. JM tar del av denna satsning med JM Hyresbostäder, en egen enhet med ansvar att projektutveckla och bygga hyreslägenheter för egen förvaltning.

I JM Hyresbostäders verksamhet ingår även att bygga student- och ungdomslägenheter samt hyreslägenheter för seniorer. Med hyresbostäder för olika målgrupper bidrar JM till ett långsiktigt samhällsengagemang med ytterligare en upplåtelseform; hyresrätten.

– Satsningen på hyresbostäder är ett viktigt komplement till vårt övriga erbjudande om både bostadsrätter och ägarlägenheter. JM:s roll som samhällsbyggare blir mer komplett, säger Johan Skoglund, vd på JM.

Projektet omfattar 187 välplanerade hyreslägenheter och inflyttning beräknas ske från årsskiftet 2016-17. Produktionsstarten kommer att redovisas under det fjärde kvartalet 2014.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY