Image

Honeycomb till Spiralen i Norrköping

Uthyrning Lundbergs har tecknat hyresavtal med Honeycomb AB innebärande en etablering i Spiralen Köpcentrum i centrala Norrköping.
Publicerad den 14 April 2014

Honeycomb är en yoghurtshopkedja som grundats av Dani Evanoff, grundaren till Godisprinsen och en av ägarna till Candyking-koncernen, i Sverige mera känt som Karamellkungen.

Konceptet Honeycomb bygger på självservice, där besökaren bereder sin egen slutprodukt.

- Det är ett lekfullt koncept som passar alla, stor som liten. Man väljer smak på yoghurt och toppar den med godsaker från toppingbaren som innehåller mer än 30 olika tillbehör. Alltifrån gelébjörnar till färskskuren frukt, säger Dani Evanoff.

- Spiralen är helt rätt för oss. Kombinationen med de inarbetade matställena i Spiralens foodcourt, det nya fräscha Tegelhuset mitt i Spiralens Köpcentrum och Spiralens höga flöden med besökare gör att vi känner oss säkra på att Honeycomb kommer att bli succé i Norrköping. Yoghurtshoppen här kommer att bli något alldeles unikt och något vi inte provat på tidigare. Vi testar en helt ny design i Spiralen, där vi jobbar med lokalt förankrade inslag. I Norrköping blev det naturligt att gå på temat ”industristad”. Interiören i butiken går därför i svart och vitt och kontrasteras mot inredningsdetaljer i mässing. Det här kommer att bli häftigt!

- Det känns naturligtvis väldigt kul att lyfta in ett så modernt och fräscht koncept i Spiralens Köpcentrum. Det blir ett naturligt komplement till befintligt utbud och det är kul att kunna erbjuda Norrköpingsborna något helt nytt, säger Alexander Gil, kommersiell förvaltare på Fastighets AB L E Lundberg.

Honeycomb öppnar i Spiralen den 8 maj.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige