Image

Hon blir vd för Micasa

Karriär Maria Mannerholm har utsetts till vd för Micasa Fastigheter i Stockholm AB. Hon ersätter Patrik Emanuelsson som nyligen tillträtt som vd för Locum AB.
Publicerad den 25 September 2015
Maria Mannerholm. Bild: Micasa
Maria Mannerholm.

- Den långa erfarenhet som Maria Mannerholm har från arbete i olika delar av stadens verksamheter kommer att utgöra en stor resurs för Micasa i det fortsatta arbetet med att tillhandahålla ett bra och tryggt boende till människor i behov av särskilt stöd, säger Clara Lindblom, äldre- och personalborgarråd i Stockholms stad och ordförande i Micasa Fastigheter.

Maria Mannerholm har varit stadsdelsdirektör i Stockholms stad sedan 2001 och kommer närmast från Hägersten-Liljeholmens stadsdelsförvaltning. Innan dess har Maria Mannerholm haft olika tjänster inom flera delar av staden.

- Jag ser det som en stor utmaning att leda Micasa Fastigheter i arbetet med att skapa bra boendelösningar för äldre och grupper med särskilda behov, i nära samarbete med andra berörda verksamheter, säger Maria Mannerholm, som tillträder vd-tjänsten den 12 oktober.

Micasa Fastigheter i Stockholm AB, dotterbolag till Stockholms Stadshus AB, är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige