Image
Hökerum bygger åt Signum.
Hökerum bygger åt Signum. Bild: Hökerum Bygg

Hökerum bygger åt Signum

Bygg/Arkitektur Hökerum Bygg och Signum Fastigheter har ingått ett samarbete i projektet Bryggargatan 9, som ligger i det gamla fina området Telegrafen i Nynäshamn. Hökerum Bygg kommer utföra totalentreprenaden och går även in som delägare i projektet. Båda parter ser projektet som ett startskott för ett långsiktigt samarbete mellan bolagen. Säljstarten är planerad till hösten 2020 och vi räknar med att byggstarta under början av 2021.
Publicerad den 14 Augusti 2020

– Hökerum Bygg delar Signums övergripande tankar om att skapa högkvalitativa projekt med slutkunden i fokus. Vi ser fram mot ett dynamiskt samarbete där vi som företag lär oss av varandra och därmed uppnår bästa möjliga slutresultat. Bryggargatan9 kommer bli ett fantastiskt fint projekt, säger Johan Lind, vice vd på Hökerum Bygg.

Bryggargatan 9 blir en del av det gamla industriområdet Telegrafen som just nu genomgår en förvandling. Flera av de gamla industribyggnaderna i tegel bevaras och när allt är färdigbyggt kommer området präglas av en fin mix av gamla varsamt renoverade byggnader, träd, grönska samt nyuppförda flerbostadshus alldeles intill Nynäshamns centrala delar.
– Tillsammans med Hökerum ser vi stora möjligheter inför framtiden. De passar väl in som samarbetspartner för de kommande årens expansionsplaner för Signums system för flerbostadshus, säger Hanna Kucera Wengelin, vd för Signum Fastigheter.

Bryggargatan 9 består av totalt 60 lägenheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY