Image
Carl Bandhold
Carl Bandhold Bild: JM

Förändring i JM:s koncernledning

Karriär Carl Bandhold, Ekonomi- och finansdirektör, har sagt upp sig på egen begäran.
Publicerad den 16 November 2022

Bostadsutvecklaren JM meddelar att Carl Bandhold sagt upp sig på egen begäran. Han är finanschef på JM och lämnar nu för att istället bli vice vd samt finanschef på Profoto. Det framgår av pressmeddelanden från de båda bolagen.
–Vi är jätteglada över att ha lyckats attrahera Carl Bandhold till Profoto, säger vd Anders Hedebark.

Efterträdare till Carl Bandhold kommer att meddelas separat där rekryteringsprocessen startas omgående. Carl Bandhold kvarstår i sin befattning under uppsägningstiden, till och med senast maj 2023.
– Carl började som Ekonomi- och finansdirektör på JM under 2021 och har varit medlem i koncernledningen sedan dess. Jag beklagar att Carl valt att gå vidare, och önskar honom lycka till i sitt nya uppdrag, säger Johan Skoglund, VD och koncernchef.

Carl Bandhold anställdes i JM 2021 och har tidigare varit ekonomi- och finansdirektör för Permobil Group 2011-2021. Han har även varit sanagementkonsult vid The Boston Consulting Group samt Accenture.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige