Image

Equator bygger i egen regi

Bygg/Arkitektur Arkitektbyrån Equator blir byggherre för nästa etapp av Kronhaga strand, Fårösund, en startpunkt för att utveckla projekt i egen regi.
Publicerad den 11 Juli 2016

- Som arkitekter har vi alltid strävat efter att ta stort ansvar för våra projekt och att arbeta nära våra kunder, från konceptskedet till att det står ett färdigt hus på platsen. Att vi nu också blir byggherrar ser vi som ett naturligt nästa steg, där vi som arkitekter kan påverka, prioritera och ta helhetsansvar, säger Equators vd Annica Carlsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Equator på Branschguiden

Vi arbetar med projekt med utmanande och komplexa förutsättningar såsom stora mixed-use-projekt, stadsbyggnadsuppgifter, befintliga byggnader och internationella sammanhang med multinationella projektgrupper och beslutsprocesser.<br /> <br /> Kontor, handel och bostäder är våra huvudområden som tar sig olika uttryck i såväl nybyggnad som till–och ombyggnader. Vårt intresse för samtida arkitektur möter allt som oftast krav på bevarandeaspekter i kulturhistoriskt värdefulla miljöer vilket ställer krav på idédiskussion och argumentation vid projektarbetet.<br /> <br /> Vi driver självklart miljö- och hållbarhetsfrågorna utifrån aktuella samhällskrav samt certifieringssystem, och är medlem av Sweden Green Building Council.<br /> <br /> Vi har specialistkompetens inom CAD-samordning, BIM, Tillgänglighet, Kvalitetsansvar enligt PBL och BAS-p: byggarbetsmiljösamordning för planering och projekt.<br /> <br /> Vår verksamhet är ISO-certifierad enligt 9001:2015...

Läs mer om Equator på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter börsnoteringen – John Mattson redo att öppna plånboken

Bolag Bolaget är beredda att investera 3,5 miljarder kronor de närmaste åren. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY