Image

Edison Park fullt uthyrd

Uthyrning I och med Briggens senaste uthyrning är Edison Park i Lund nu fullt uthyrd.
Publicerad den 4 Oktober 2013
Annons
Image

Briggen hyr ut 1 465 kvadratmeter till ARM på Edison Park i nordöstra Lund. ARM är en ledande leverantör av processorer och annan IP till halvledarindustrin. ARM, som sedan tidigare är hyresgäst hos Briggen, expanderar och väljer att flytta verksamheten till Edison Park eftersom Briggen ”kan erbjuda attraktiva arbetsplatser som på ett bra sätt matchar företagets profil och behov”.

Inflyttning är beräknad till mars 2014.

Med undantag av två mindre kontor är Edison Park, Briggens största och viktigaste byggprojekt i Lund, därmed fullt uthyrt.

Nordöstra Lund är en av de viktigaste marknaderna för Briggen, som nu har fokus på att utveckla Lundaporten strax intill Edison Park. Briggen tittar också på möjligheterna för en framtida förtätning av Edison Park genom att skapa nya byggrätter. Långsiktigt arbetar Briggen vidare med att utveckla arbetsplatser på Höjdpunkten i Nord Östra Lund, i närheten av forskningsanläggningarna Max IV och ESS.

– Området är attraktivt så vi jobbar vidare på flera fronter för att skapa nya attraktiva arbetsplatskoncept, säger Caroline Fredberg, uthyrningschef på Briggen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Jag har en väldig respekt för den här situationen"

Bolag Fabeges vd Stefan Dahlbo kommenterar för Fastighetssverige hur affärerna går i coronatider. Vi frågar om de har tvingats stoppa några projekt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY