Image
S7-2.
S7-2. Bild: Eastnine

Eastnine tillträder S7-2 i Vilnius

Bolag Eastnine har tillträtt den nybyggda kontorsfastigheten S7-2 i Vilnius centrala affärsdistrikt. Fastigheten som inrymmer cirka 16 000 kvadratmeter är fullt uthyrd till Telia Lietuva på ett avtal som löper till mars 2029.
Publicerad den 14 Oktober 2019

– Vi fortsätter vår tillväxtresa i de baltiska huvudstäderna, säger Kestutis Sasnauskas, vd på Eastnine. I och med denna fastighet har vi 80 000 kvadratmeter moderna kontor i Vilnius och med nyligen förvärvade Valdemara Centrs 20 000 kvadratmeter i Riga.

Eastnine meddelade i februari 2019 att bolaget signat avtal om att förvärva tre av fyra fastigheter i den nybyggda och hållbara kontorsparken S7 i Vilnius. Samtidigt tillträddes den första fastigheten S7-1. Eastnine har nu tillträtt två av fastigheterna och beräknas tillträda den tredje i slutet av 2019 eller början av 2020. De tre fastigheterna har en total uthyrningsbar yta om 42 500 kvadratmeter och inrymmer 1 243 parkeringsplatser. Det totala transaktionsvärdet uppgår till 128 miljoner euro.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Linköpings expansiva planer – helt ny stadsdel

Bygg/Arkitektur Planerna på en helt ny stadsdel i Linköping blir nu allt mer konkreta. Första etappen ska resultera i en stadsdelsnod med innerstadslik bebyggelse som kommer ge ett stort tillskott av bostäder till den expansiva staden. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY