Image

DNB omlokaliserar i Vilnius

Uthyrning Den norska banken DNB har tecknat ett hyresavtal om 10 000 kvadratmeter i Vilnius, Litauen, med Newsec som rådgivare.
Publicerad den 16 Januari 2013
Max Barclay. Bild: Newsec
Max Barclay.

DNB har tecknat kontrakt i Quadrum Business City, som projektutvecklas av norska Schage Real Estate.

- Vi är stolta över förtroendet att vara exklusive rådgivare till DNB i samband med deras omlokalisering i Litauen. Detta är det största avtalet hittills i Baltikum med oberoende rådgivare, säger Ricarads Cepas, vd för Newsec i Baltikum.

Newsec har idag cirka 25 rådgivare inom corporate solutions i Norden och Baltikum. Ambitionen är att rekrytera ytterligare medarbetare redan under innevarande år då efterfrågan successivt bedöms öka, inte minst från internationella företag.

- Kostnadseffektiv lokalförsörjning kommer allt högre upp på företagens agendor. Gedigen fastighetskunskap kombinerat med stor erfarenhet inom det aktuella området gör Newsec till en naturlig partner i lokal- och fastighetsfrågor i norra Europa, säger Max Barclay, affärsområdeschef Newsec Corporate Solutions.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige