Image

Dags för femte upplagan av Fastighetsgirot

Event Fastighetsbranschens i särklass största cykelevent genomförs i år onsdagen den 27 maj. Fastighetsgirot genomförs därmed för femte gången.
Publicerad den 6 Maj 2015
Snart är det dags för femte upplagan av Fastighetsgirot. Bilden är från förra årets upplaga. Snart är det dags för femte upplagan av Fastighetsgirot. Bilden är från förra årets upplaga.

Träningsloppet riktar sig till motionärer som gillar racercykling och med den gemensamma nämnaren att alla på något sätt verkar i fastighetssektorn. Fastighetsgirot är ingen tävling och därmed sker heller ingen tidtagning.

Årets lopp startar vid DN-skrapan där även målgången är. Den cirka 75 kilometer långa banan är i år ganska spektakulär och sträcker sig över norra Storstockholm. Som vanligt finns längs banan en välrustad depå och i mål väntar en trevlig after-bike. Servicebilen hanteras av före detta cykelproffset Tomas Grönqvist.

- Även om loppet riktar sig till hyfsat tränade cykelmotionärer så är ändå grundprincipen att detta är ett socialt event där alla ska kunna hänga med, nätverka och ha roligt, säger P-O Skoog som är en av arrangörerna.

Loppet arrangeras av P-O Skoog från Forum Fastighetsekonomi, Timo Murberger, Optiperform samt Kent Pergéus, Kungsörs Kommunteknik.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige