Image

Apoteket ny hyresgäst i Söderpunkten

Uthyrning I onsdags togs det officiella första spadtaget för den omfattande ombyggnaden av Söderpunkten i Helsingborg. En av de nya hyresgästerna i den blivande gallerian blir Apoteket.
Publicerad den 14 November 2016
Annons
Image
Söderpunkten ska stå färdigt till jul 2017. Bild: Jefast
Söderpunkten ska stå färdigt till jul 2017.

Tam Retail som ansvarar för etableringen bekräftar att Apoteket är en blivande hyresgäst. Enligt fastighetsägaren Jefast är intresset för att etablera sig i det nya kvarteret stort och den senaste tiden har ett antal kontrakt undertecknats.

Förutom Apoteket är de senast tillkomna hyresgästerna Wayne´s Coffee och Cityklipp. Planerad inflyttning är till julen 2017 då nya Söderpunkten planeras vara klart.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY