Image
Tuve Bygg uppför 187 lägenheter i Frölunda Park.

Tuve Bygg uppför 187 lägenheter i Frölunda Park

Bygg/Arkitektur Tuve Bygg bygger 187 hyresrätter och 350 kvadratmeter lokalyta för Fastighets AB Balder i Frölunda Park i Göteborg. Projektet Sandstenen är systerprojekt till Korallen där Tuve Bygg uppför ytterligare 205 bostäder i samma område.


Tuve Bygg uppför ett omnilager åt Inhubs.

Tuve Bygg uppför omnilager åt Inhubs

Bygg/Arkitektur Tuve Bygg har tecknat ett entreprenadkontrakt med fastighetsbolaget Inhubs avseende byggnation av ett nytt högautomatiserat omnilager utanför Alingsås. Hyresgäst är modeföretaget Lindex som genom investeringen i det nya lagret vill säkra företagets framtida tillväxt och säkerställa en effektiv distribution och lagerhantering i takt med Lindex fortsatta globala, digitala och hållbara expansion.


Nu kommer en till anläggning för padel till Göteborg.

Ny toppanläggning för padel i Göteborg

Bygg/Arkitektur Tuve Byggservice har fått i uppdrag av Best Padel att bygga en padelanläggning i Asmundtorp som ligger mitt i mellan Tuve, Kärra och Säve på Hisingen i Göteborg.


Utbyggnaden av Hede Fashion Outlet.

Hede Fashion Outlet i Kungsbacka byggs ut

Bygg/Arkitektur Hede Fashion Outlet, ägt av VIA Outlets, ska utökas med en tillbyggnad på 2 500 kvadratmeter.


Tuve Bygg förstärker med byggchef och vice vd

Bostäder Tuve Bygg förstärker entreprenadsidan med en ny byggchef och vice vd.


Tuve Bygg bygger tiovåningshus i Tynnered

Bostäder Som en del i satsningen BoStad2021 planerar Framtiden Byggutveckling och Bostadsbolaget att bygga 91 nya hyresrätter på Briljantgatan i Tynnered. Tuve Bygg AB vann upphandlingen och kommer att utföra projektet som en totalentreprenad.


Därför lämnar vd:n Tuve Bygg

Bolag Efter två år på bolaget lämnar vd:n och koncernchefen Pekka Merta Tuve Bygg med omedelbar verkan. För Fastighetssverige berättar styrelsens ordförande om vad som låg bakom hans hastiga avgång.


Anders Hedin köper Tuve Bygg

Bolag Anders Hedin Invest köper 51 procent av aktierna i Tuve Bygg Holding. Syftet med köpet är att stärka och bidra till utvecklingen av Tuve Bygg-koncernen.


Tuve Bygg rekryterar entreprenadchef

Bolag Tuve Bygg AB har rekryterat Pekka Merta som entreprenadchef för byggverksamheten.


JM tar över bostadsprojekt i Mölndal

Transaktioner JM förvärvar projektet ”Kvarnbyvallen” i Mölndal och planerar att bygga cirka 230 bostäder på fastigheten.