Image

Tuve Bygg förstärker med byggchef och vice vd

Bostäder Tuve Bygg förstärker entreprenadsidan med en ny byggchef och vice vd.
Publicerad den 27 Augusti 2018

Bild: Tuve Bygg

För att möta sin allt starkare position på marknaden och tillsammans skapa det "nya Tuve Bygg" stärker bolaget nu entreprenadsidan genom att utse Lars Elfast till byggchef och vice vd.

Detta innebär att samtliga arbetschefsgrupper placeras under Elfast rent organisatoriskt. Syftet är att stärka länken mellan avdelningarna, att öka stödet under anbudsskede och utförande samt inte minst att stärka "Tuveandan".
– Jag är riktigt glad att Lars vill ta sig an denna viktiga uppgift och är säker på att vi genom detta stärker vår framtida stabilitet och framfart, säger Robert Bengtsson, VD Tuve Bygg AB.

Lars Elfast har en bakgrund som byggare med delaktighet i bland annat pågående produktion av bostäder på Uggleberget och Alelyckans Nya huvudkontor och verkstäder för Kretslopp & Vatten. Bland tidigare projekt han har medverkat i, kan nämnas GöteborgsOperan, Nya Sahlgrenska, samt produktionsanläggning för SAAB Microwave Systems i Kallebäck.

– Jag har varit knuten till Tuvekoncernen under snart tjugo år, där jag har innehaft roller allt från platschef, projektledare och under de senaste dryga 10 åren som arbetschef. I min nya roll är det tänkt att jag ska utveckla, samordna, leda samt fungera som en mentor för våra arbetschefsgrupper , säger Lars Elfast.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige