Image
Katarina Prick 200

Hon blir ny vd för Skövdebostäder

Bolag Katarina Prick blir Skövdebostäders nya vd. Katarina kommer närmast från Falbygdens energi och tillträder tjänsten som vd för Skövdebostäder den 18 maj.


Skövdebostäder: budgeten stoppar 132 studentlägenheter

Bygg/Arkitektur I Sveriges nya budget slopas investeringsstödet vid årsskiftet. Det innebär att ansökningar om investeringsstöd som ännu inte behandlats riskerar att inte få stöd. I Skövde äventyrar detta nu projektet Kurorten med 132 studentlägenheter som kan missa 43 miljoner kronor, 26 procent av projektkostnaden.


Skövdebostäder skapar 189 nya lägenheter

Bostäder Skövdebostäders investering uppgår till 416 miljoner kronor. Lägenheterna är fördelade på sex hus i åtta våningar och första inflyttning förväntas ske 2019.


Upp till tio procent av lägenheterna till utsatta grupper

Bolag Skövdebostäder och Skövde kommun har upprättat ett bostadssocialt avtal, som innebär att utsatta grupper – bland annat nyanlända och personer med psykisk ohälsa – ska tilldelas mellan fem och tio procent av lägenheterna som omsätts.


Peab vinner anbudstävling

Bygg/Arkitektur Peab vann Skövdebostäders anbudstävling om bolagets del på Frostaliden. Nu börjar arbetet med att bearbeta och optimera förslaget innan ett kontrakt kan tecknas.


Skövdebostäder bygger lägenheter för ungdomar

Bostäder Nu är det klart att byggstart för Skövdebostäders område Ekedal blir i augusti. Det innebär att staden får ett tillskott på 150 små, centrala och prisvärda lägenheter för ungdomar.


Nytt rekordår för Skövdebostäder

Bolag För 2015 redovisar Skövdebostäder för sitt bästa resultat någonsin, med en vinst på 71 miljoner kronor.


Skövdebostäder vill satsa sex miljarder på nya bostäder

Bygg/Arkitektur Skövdebostäder menar att bolaget kan satsa sex miljarder kronor på att bygga 3 000 bostäder på 15 år – om rätt förutsättningar ges.


Skövdebostäder uppför 242 hyreslägenheter

Bygg/Arkitektur Skövdebostäder uppför 242 nya hyreslägenheter på Aspö i Skövde. Peab har fått bygguppdraget, värt cirka 300 miljoner kronor.


Skövdebostäder bygger trygghetsbostäder

Bygg Skövdebostäder bygger 78 trygghetsbostäder. Den totala byggherrekostnaden väntas uppgå till 109 miljoner kronor.


Ny vd för G&K Blanks Fastigheter

Karriär Karl-Johan Blank lämnar nu över vd-posten för G&K Blanks fastigheter.