Image

Ny vd för G&K Blanks Fastigheter

Karriär I går tillträdde Johan Carlberg som ny vd för G&K Blanks fastigheter.
Publicerad den 2 Mars 2012

Han anställdes i augusti 2010 som fastighetschef på Blanks. Han kom då från Skövdebostäder och har också arbetat för Peab och Skanska.

– Jag kommer jobba på ungefär som tidigare som koncernchef för Jula Holding och G&K Blanks Fastigheter AB, men som vanligt är det mycket fokus på Jula AB. G&K Blanks Fastigheter är i en stark tillväxtfas och det kräver mer engagemang, säger Karl-Johan Blank.

– Det ska bli riktigt roligt att få fortsätta med utvecklingen av bolaget. Vi är just nu inne i en period med en enorm tillväxt och det är roligt att få vara med och vara en del av det arbetet, säger Johan Carlberg.

FAKTA/
G & K Blanks Fastigheter AB är ett fastighetsbolag i Julasfären och ägs av Karl-Johan Blank och Lars-Göran Blank som byggt upp Jula AB. Bolaget startades för att bygga eller förvärva affärsfastigheter då Jula AB inte hittar någon lämplig lokal på en plats där Jula vill etablera sig. Idag har bolaget utvecklats och har en mer generell inriktning inom handels- och kontorsfastigheter. Bolaget omsätter drygt 100 miljoner kronor och har ett fastighetsbestånd på cirka 135 000 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler.

I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2014 till drygt 30 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 1 700 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus.

Vi utvecklar arbetsmilj...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så var första halvåret på transaktionsmarknaden: "Historiskt"

Transaktioner Ett väldigt speciellt och på många sätt historiskt andra kvartal är till ända. Coronapandemins effekter gjorde att transaktionsvolymen i Sverige och övriga Norden föll betänkligt och aktiviteten störtdök under en period. Fastighetssverige presenterar siffrorna, trenderna och framtidsutsikterna med hjälp av Pangeas analytiker Mikael Söderlundh.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY