Image

Active Fastighet och Frentab säljer till Green Storage

Transaktioner Active Fastighet och Frentab äger tillsammans via JV en fastighet om cirka 15 000 kvadratmeter på Ekobacken, Värmdö. Green Storage förvärvar via avstyckning mark för etablering av cirka 7 000 kvadratmeter storage.


Truckvägen 1 i Helsingborg.

Acrinova tecknar hyresavtal och uppför ny byggnad i Trelleborg

Uthyrning Acrinova har tecknat det första hyresavtalet gällande fastigheten på Truckvägen 1 i Trelleborg, belägen på Västra Industriområdet.


Mikael Wallner, vd för Active Fastighet AB.

Thorengruppen hyr 1 600 kvadratmeter hos Active Fastighet och Frentab i Skellefteå

Uthyrning Active Fastighet och Frentab som i JV äger Fastigheten Kontoret 2 på Risbergsgatan 4, Skellefteå, gör ytterligare en uthyrning. Hyresgäst är Thorengruppen som nu etablerar utbildningsverksamhet i Hedensbyns Företagspark i Skellefteå, bara några kilometer från Northvolts batterifabrik.


Magnus Andersson

Aros köper utvecklingsprojekt i Huddinge

Transaktioner Aros Bostadsutveckling AB fortsätter sin tillväxtresa och förvärvar sex fastigheter i Snättringe genom ett JV med Frentab. Bostadsprojektet är Aros Bostads första projekt i Huddinge kommun. Ambitionen är att redan 2021 påbörja produktionen av ett nytt bostadsområde med totalt 160 bostadsrätter, fördelade på flerbostadshus och radhus.


Bonava säljer lägenheter i Esbo

Transaktioner Bonava säljer 119 hyreslägenheter i Esbo, Finland, till OP-Rental Yield. Byggstart äger rum omgående och lägenheterna är planerade att vara klara i början på 2019.