Image
Truckvägen 1 i Helsingborg.
Truckvägen 1 i Helsingborg.

Acrinova tecknar hyresavtal och uppför ny byggnad i Trelleborg

Uthyrning Acrinova har tecknat det första hyresavtalet gällande fastigheten på Truckvägen 1 i Trelleborg, belägen på Västra Industriområdet.
Publicerad den 27 Juni 2022
Ulf Wallén. Ulf Wallén.

Acrinova meddelade förra året att man tänkt uppföra tre nya byggnader på Truckvägen 1 i Trelleborg på cirka 1 000 kvadratmeter vardera, avsedda för lager och kontor. Nu har det första hyresavtalet tecknats med maskinuthyrningsföretaget Renta.

Acrinova kommer att uppföra en byggnad om cirka 1000 kvadratmeter till Renta, som även kommer att hyra 2 000 kvadratmeter markyta avsett för maskinuppställning. Beräknad inflytt är under andra kvartalet 2023.

Fastigheterna på Truckvägen 1 kommer att utvecklas efter Acrinovas Nollvision vilket innebär att de byggs för att bli klimatneutrala så att de avger ett så litet klimatavtryck som möjligt.

– Vi har satsat på att utöka vårt bestånd i Trelleborg under de senaste åren, både genom nybyggnation och förvärv. Fastigheteten på Truckvägen 1 ligger också precis intill vårt senaste förvärv av industrifastigheten Trucken 4. Sammantaget ger dessa fastigheter oss möjligheter till att effektivt bedriva vår fastighetsutveckling i området. Det stärker också vår närvaro i en stad som växer och attraherar allt fler företag. Vi är öppna för att hitta ytterligare verksamheter som vill etablera sig i de övriga två byggnaderna vi planerar att uppföra på Truckvägen 1, säger Ulf Wallén, vd, Acrinova.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige