Image
Zoo.se öppnar hos Atrium Ljungberg i Sickla.
Zoo.se öppnar hos Atrium Ljungberg i Sickla. Bild: Atrium Ljungberg

Zoo.se öppnar hos Atrium Ljungberg i Sickla

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Zoo.se om drygt 1 500 kvadratmeter i Sickla. Zoo.se är en av Europas största djuraffärer med e-handel, veterinärklinik och butik. Det här blir Zoo.se:s andra butik i Stockholmsområdet.
Publicerad den 21 April 2020
Annons
Image

Zoo.se är en av Europas största djuraffärer och har, förutom en omfattande onlineförsäljning, en stor butik i Bromma i Stockholm. Nu expanderar Zoo.se och öppnar sin andra butik i Sickla.

– Vi är mycket glada att en stor aktör som Zoo.se väljer Sickla när de öppnar ännu en fysisk butik. Zoo.se har ett brett sortiment och utbildade veterinärer på plats vilket blir ett starkt tillskott till Sicklas utbud, säger Charlotta Gustafson, Head of leasing på Atrium Ljungberg.

– Här i Sickla pågår just nu en mängd utvecklingsprojekt och det byggs både hotell, nya bostäder och flera kontor. Det kommer att bidra till en ökad mängd människor som vistas i området, något som även stärker handeln i Sickla.

Den nya butiken kommer att rymma en mindre veterinärklinik samt ett sortiment av foder, djurtillbehör, smådjur, fåglar och fiskar. Butiken omfattar drygt 1 500 kvadratmeter och öppnar i slutet av april.

– Sickla är helt rätt plats för oss nu när vi expanderar rent fysiskt. Med ytterligare en butik kan vi ge våra kunder ännu bättre service och ett personligt bemötande. Idag har vi besökare som reser från hela Storstockholm. Med en butik i Sickla så kommer vi närmare många av våra kunder, säger Suzanne Hulthén, vd på Zoo.se.

Hyresavtalet med Zoo.se är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY